AR35

Wil jij een gladde, egale en stralende huid?

Maak dan nu een afspraak voor de Dermalogica exfoliatie behandeling AR35Dit is een kuurbehandeling waarbij exfolianten (milde fruitzuren en enzymen) over elkaar aangebracht worden. De kuur is geschikt voor elke huid en de exfolianten zullen helemaal op jouw huid afgestemd worden.

Jouw mooie, nieuwe huid komt tevoorschijn met deze exfoliatie behandeling en is heel geschikt voor huidproblemen zoals schade door de zon, pigmentatie, vroegtijdige veroudering en dehydratatie (vochtarme huid). De behandeling is ideaal voor een ieder die zijn/haar huid een boost wil geven zonder daarbij de huid te irriteren of te beschadigen.

Wat is een Dermalogica exfoliatie AR35 behandeling

Het hoofdingrediënt in de formule van de Active Resurface 35 is Exfoliant Accelarator 35. Dit is een concentraat dat bestaat uit melk- en salicylzuren. Samen met enzymen en peptides stimuleert het de aanmaak van mooie, nieuwe en gezonde huidcellen en heeft zo een huidverjongende werking. Tijdens de behandeling brengen we verschillende exfolianten in laagjes aan op de huid die helemaal afgestemd worden op jouw huid.

Welk resultaat kun je verwachten

Het resultaat van de Dermalogica exfoliatie behandeling is een mooie, zeer gladde, egale en stralende huid en dit is al merkbaar na één behandeling. Maar het beste en mooiste resultaat krijg je in een kuur van 6 behandelingen. Na de kuur kun je het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken.

Kosten van de behandeling

  • Enkele behandeling € 55
  • Kuur 6 behandelingen € 330