Huidverbetering

BeautyCare Wormer is dé salon waar je terecht kunt voor hoogwaardige huidverbeterende behandelingen. Ik zorg ervoor dat iedere behandeling uiterst zorgvuldig wordt uitgevoerd, waardoor je met een stralend gevoel de deur uitloopt. Neem gerust een kijkje bij de verschillende behandelingen. Heb je daarna nog vragen? Ik beantwoord ze graag!

b

Behandelingen

$

Active Resurface 35

$

Biosurface Peel

$

Microdermabrasie

$

Microneedling

$

Bindweefselmassage

Active Resurface 35

De behandeling tegen voortijdige huidveroudering, fijne lijntjes, zonschade, hyperpigmentatie, verstoppingen, ontstekingen en een droge huid. Active Resurface 35 biedt een uitkomst bij veel verschillende huidproblemen!

 • Voortijdige huidveroudering
 • Fijne lijntjes
 • Zonschade
 • Hyperpigmentatie
 • Verstopping
 • Onstekingen
 • Dehydratatie/droogte

AR 35 is één van de meest effectieve behandelingen om het herstellend vermogen van de huid te versnellen. Active Resurface 35 is een exfoliatie behandeling die het cel vernieuwingsproces stimuleert door gebruik te maken van de meest geavanceerde cosmeceutische ingrediënten.

Het hoofdingrediënt van de Active Resurface 35 behandeling is de Exfoliant Accelerator 35. Dit AHA-BHA concentraat bevat zeer effectieve ingrediënten zoals melkzuur en salicylzuur die samen met enzymen en peptides afschilfering stimuleren en resulteren in een zeer gladde en egale huid.

Huidveroudering, pigmentatieproblemen en oneffenheden worden hierdoor aangepakt. Daarnaast zullen poriën minder snel verstoppen. Het doel is om een mooie maar vooral gezonde en nieuwe huid te creëren.

– Perfect geschikt voor:

 • Acne
 • Acnelittekens
 • Gevoelige huid
 • Pigmentvlekken
 • Rimpels/fijne lijntjes
 • Rosacea

– De behandeling

Wanneer de AR 35 wordt aangebracht kun je een licht branderig gevoel ervaren, dit gevoel houdt enkele minuten aan. Daarna wordt de exfoliatie verwijderd en wordt de huid eventueel gekoeld. De huid kan wat roder zijn. De behandeling word afgesloten met een dagverzorging en zonbescherming.

– Na de behandeling

Enkele dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen. Gebruik na de AR35 behandeling geen scrub of andere agressieve producten en bescherm je huid met minimaal een SPF30! Na elke behandeling is het belangrijk om thuis met de juiste producten verder te gaan. Dit is een van de belangrijkste stappen om de behandeling te laten slagen.

– Per huidprobleem adviseer ik verschillende producten voor thuisgebruik:

– Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van het huidprobleem raad ik 3 tot 6 behandelingen aan. Per persoon is het verschillend wanneer er zichtbaar resultaat te zien is, dit kan al na 1 behandeling. Wil je echter verbluffend resultaat? Dan raad ik een kuur van 6 behandelingen in 6 weken aan.

Active Resurface Behandeling
€ 55,-
Kuur van 6 behandelingen
€ 330,-

Biosurface Peel

De Biosurface peel is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. Deze nieuwe peeling is een actieve twee fasen peeling die de huidtextuur verbetert, acne en pigmentatie behandelt en fijne lijntjes verminderd. De peeling met de meest geavanceerde technologie die zorgt voor minimale hersteltijd en een fantastisch resultaat!

– Waarom Biosurface peel?

Chemische peelings zijn een van de meest populaire behandelingen omdat ze zeer positieve effecten hebben op de huid. Als reactie op de chemische peeling zullen de diepere huidlagen van de huid nieuwe huid aanmaken. Bovendien wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Dit resulteert in een gladdere, zachte huid die er jeugdiger uitziet. Een traditionele chemische peeling kan de huidbarrière echter flink beschadigen en heftige bijwerkingen veroorzaken (zoals ernstige roodheid, zwelling en littekenvorming) In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de BioSurface peeling niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te schaden. Hierdoor is geen hersteltijd nodig. Integendeel, je huid zal er gezond uitzien en zacht aanvoelen.

– Hoe werkt het?

De bioSurface peeling is opgebouwd uit verschillende stappen.

Stap 1: Dit is een voorbereidende stap. De huid wordt zacht, glad en vrij van ontstekingen, het prefecte canvas voor de peeling. Salicylzuur is hierbij een hoofdingrediënt, dit is een krachtig betahydroxyzuur.

Stap 2: Krachtige, plantaardige enzymen lossen de huidcellen op waardoor actieve ingrediënten beter in de huid kunnen doordringen. Deze stap wordt ook wel het omspitten van de aarde genoemd, zodat de zuren die ik in de volgende stap toepas nog beter in de huid kunnen doordringen.

Stap 3: Zeer actieve, gladmakende zuren dringen diep door in de huid, waardoor exfoliatie op het hoogste niveau haalbaar is.

Stap 4: Kalmerende plantenextracten verminderen roodheid en helpen irritatie te verminderen en voorkomen, ook de PH-waarde wordt geneutraliseerd. Het herstelproces kan starten.

– Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels, fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de BioSurface peel behandeling ondergaat.

– Na de behandeling

De Biosurface peel werkt het meest optimaal in kuurverband. Een enkele behandeling is ook mogelijk, dit geeft de huid eenmalig een oppepper. Het gewenste resultaat bereiken is mede afhankelijk van de huidconditie, het soort huidproblemen en de mate waarin nazorg instructies worden opgevolgd. Ik adviseer een kuur van 3 tot 6 behandelingen. De tijd tussen de behandelingen in kan variëren. Zie onderstaand schema.

– Huidconditie / Wanneer vind de behandeling plaats

Huidveroudering/pigmentatie
Iedere 1-2 weken
Gevoelige huid
Iedere 3-4 weken
Acne/verstoppingen
Iedere 1-2 weken
Normaal/onderhoud
4+ weken/ 2x per jaar

Direct na de BioSurface peel kan de huid iets roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het nazorgadvies en het nazorgkitje gevuld met de juiste producten voor thuisgebruik.

Het is erg belangrijk de huid niet bloot te stellen aan de zon gedurende 2-3 weken na de peeling en de SPF 30 dagelijks te gebruiken, ter bescherming.

– Mag ik de BioSurface peeling ondergaan?

Als Dermalogica huidexpert zal ik aan de hand van een Face Mapping huidanalyse bepalen of jouw huid conditie geschikt is voor de BioSurface Peel. (Voorafgaand heb je minimaal 1x de AR35 peeling ondergaan. Dit om je huid voor te bereiden op de krachtige BioSurface peeling behandeling.)

Het is in ieder geval niet mogelijk de peeling te ondergaan als je:

 • zwanger bent
 • borstvoeding geeft
 • actieve huidaandoeningen hebt (eczeem, rosacea etc).

– Wat kost de BioSurface Peeling?

Een BioSurface peeling behandeling kost € 85,- per behandeling en duurt 35 tot 55 minuten.

Een kuur van 3 behandelingen kost € 242,- (normaal € 255,-)
Een kuur van 6 behandelingen kost € 459,- (normaal € 510,-)

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat dat de dode huidcellen verwijderd. Het is een veilige en doeltreffende behandeling. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden er micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen beschadigen de huid niet. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling. Hoe meer behandelingen je ondergaat, hoe mooier het resultaat zal zijn. Na de eerste behandeling zie je al resultaat, een kuur zal het beste en mooiste resultaat geven!

– Wat doet het met je huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, de bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn, zal de huid beter in staat zijn om werkstoffen op te nemen waardoor het effect nog beter is. De doorbloeding wordt verbetert en de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd, dit zal de elasticiteit van de huid verbeteren. Poriën worden minder grof en pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes zullen verminderen. De huid zal gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

– Voor wie is deze behandeling geschikt?

Het is een veilige en doeltreffende behandeling en vrijwel voor iedereen geschikt.

De huidproblemen die ik kan aanpakken:

 • fijne rimpels
 • onzuivere huid
 • huidveroudering
 • oppervlakkige pigmentvlekken
 • acne littekens
 • zonschade
 • rokershuid
 • grove poriën
 • grove huidstructuur
 • futloze huid

– Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Dat verschild per persoon, leeftijd en doel van de behandeling. Naarmate we ouder worden gaat onze celdeling trager werken waardoor we meer behandelingen nodig zullen hebben. Onder de 40 heb je gemiddeld 5 behandeling nodig, boven de 40 is het gemiddelde 6 tot 8 behandelingen. Een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

– Hoeveel behandelingen mag je ondergaan?

Per jaar mag je maximaal 2 kuren volgen. Tussentijds kan je het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 3 tot 6 maanden. Bij een kuur kom je gemiddeld 1 x per 1 tot 3 weken voor een behandeling in de salon.

– Na de behandeling.

Het kan zijn dat je huid er rood uitziet na de behandeling. Dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. De huid is nu extra goed in staat om werkstoffen op te nemen. Voor extra goed resultaat gebruiken we producten met een hoog percentage werkzame stoffen. De huid is nu gevoeliger voor UV-straling dus het is heel belangrijk om je huid goed te beschermen en een crème met SPF te gebruiken. Hierover krijg je advies tijdens het intakegesprek.

– Kosten van de behandeling

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. De verschillen zitten voornamelijk is het te behandelen probleem en de intensiteit van de behandeling. Dit wordt allemaal besproken tijdens de intake en vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld.

De kosten voor een microdermabrasie behandeling zijn:

45 minuten
€45,-
60 minuten
€60,-
70 minuten
€75,-
Bij een gezichtsbehandeling:
€20,-*
*Dit bedrag komt bovenop de prijs van de gezichtsbehandeling en is niet mogelijk in combinatie met harsen van het gezicht

Microneedling

Naarmate we ouder worden wordt de huid minder elastisch. Dat komt doordat de huid in de loop der jaren minder collageen en elastine aanmaakt. De huid wordt slapper, krijgt meer rimpels en verliest volume. Om je huid toch jong en fris te krijgen is microneedling de ideale behandeling. Ik leg je graag uit waarom!

– Wat is Microneedling?

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de meso-shooter. Dit is een pen die tijdens de behandeling wordt gebruikt. Deze pen heeft een cartridge die 12 minuscule naaldjes bevat en is steriel en disposable. Oftewel: voor iedere behandeling wordt een nieuwe, schone, steriele cartridge gebruikt. Door een vibrerende techniek worden er microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt met behulp van de 12 naaldjes. Deze gaatjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 7 minuten weer. Deze gaatjes zorgen ervoor dat het steriele serum wat door de meso-shooter op de huid is aangebracht dieper in de huidlagen kan trekken.

– Microneedling is de perfecte behandeling voor:

 • Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
 • (Acne) littekens
 • Pigmentstoornissen
 • Grove huidstructuur
 • Als opfrisser voor de huid

– Waar bestaat de behandeling uit?

De behandeling start met een dubbele reiniging gevolgd door en peeling. Omdat er met naaldjes in de huid wordt geprikt moet de huid zo schoon mogelijk zijn en vrij van dode huidcellen. Eventueel kan er gekozen worden voor microdermabrasie in plaats van de peeling. Zodra de huid goed gereinigd is zal ik een steriel serum aanbrengen en kunnen we starten met de microneedling. Nadat we klaar zijn breng ik een masker aan en vervolgens wordt de behandeling afgerond met de juiste huidverzorging.

– Wat kun je van de behandeling verwachten?

De diepere huidlagen worden vernieuwd zonder dat de opperhuid wordt beschadigd. In deze diepere huidlagen wordt het natuurlijk herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger, voller en egaler en zal gaan stralen.

– Wat kun je enkele dagen na de behandeling verwachten?

Het is mogelijk dat er na enkele dagen korstjes ontstaan. Na ongeveer een week zullen de korstjes verdwijnen en zie je de nieuwe huid. Daarnaast kan je huid licht gaan schilferen door de afstoting van dode huidcellen. Het is belangrijk dat je de huid goed beschermd tegen de zon en Uv-straling zoveel mogelijk vermijdt.

– Wanneer is het eindresultaat zichtbaar

Bij deze behandeling is het effect niet direct zichtbaar. De huid heeft namelijk tijd nodig om het collageen en de elastine aan te maken. Dit proces vindt geleidelijk plaats in de huid. Na ongeveer 4 tot 6 weken zul je daarom de eerste huidverbeteringen zien.

– Het resultaat van microneedling uit zich in:

 • Een meer gladde en frisse huid
 • Fijnere poriën
 • Minder rimpels en fijne lijntjes
 • Verbetering van de huidstructuur
 • Vermindering van pigmentvlekken
 • Opvulling van (acne)littekens

– Hoe vaak is een behandeling nodig?

Een losse microneedling behandeling geeft een mooi resultaat. Maar voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig en adviseer ik een kuur van 4 tot 6 behandelingen.

– Wat zijn de kosten van de behandeling?

Microneedling is los een hele mooie behandeling maar je kunt hem ook heel mooi combineren met microdermabrasie. De mogelijkheden zullen we tijdens de intake bespreken en dan stellen we een behandelplan op.

 • Basisbehandeling 60 minuten €68,50
 • In combinatie met microdermabrasie € 84,50

Bindweefselmassage

De strijd tegen rimpels Geef je huid een boost met de bindweefselmassage! Bindweefselmassage is de oplossing om uw huid op natuurlijke wijze te verbeteren.Een bindweefselmassage zorgt voor een zichtbare huidverbetering en is daarnaast erg ontspannen en aangenaam. De huid krijgt een liftend effect, de huidteint verbetert en rimpels, kraaienpootjes en littekens worden minder zichtbaar. Bovendien krijgt uw huid een mooie glans.

Hoe werkt het?

Bij bindweefselmassage worden de dieper gelegen huiddelen gemasseerd en zo wordt de kern van het huidprobleem aangepakt. Door de intensieve bindweefselgrepen wordt de huid aangezet tot celvernieuwing, de huiddoorbloeding wordt gestimuleerd, de huidstructuur verjongt en het bindweefsel verstevigt. Door de verbeterde doorbloeding is de huid bovendien beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Rimpels, fijne lijntjes en kleine littekens worden van binnenuit door uw eigen huid hersteld. Uw huid ziet er frisser, jonger, strakker en egaler uit.

Voor wie is het geschikt?

Bindweefselmassage is onder andere geschikt om de volgende huidproblemen te behandelen:

 • Vale en vermoeide huid
 • Acne
 • Littekenvorming
 • Verouderde huid

Hoe vaak moet ik behandeld worden?

Het beste en snelste resultaat krijg je als je in korte tijd meerdere behandelingen ondergaat. Wij adviseren dan ook om te beginnen met een of twee behandelingen per week. Bij de intake informeren wij je graag over de mogelijkheden en het aantal behandelingen dat wij verwachten nodig te hebben.

Losse behandeling € 50,-
45 min

Je kunt elke behandeling upgraden met:

Peel Off Masker
€12,50
Microdermabrasie
€20,-

Door deze massage in kuurverband toe te passen, verhoogt u de werkzaamheid en zal het eindresultaat aanzienlijk sneller zichtbaar zijn!

Kuur van 5 behandelingen
€220,-
Kuur van 10 behandelingen
€399,-

Bij het blijven gebruiken van deze site, gaat u akkoord dat deze site gebruik maakt van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten