Recensies

Jolanda is de enige persoon die ik toe vertrouw voor mijn huid. Ze heeft super veel kennis, ook over verschillende behandeltechnieken, ze heeft mijn huid echt beter gemaakt. Ontzettende fijne ruimte, fijne producten en een fijne en professionele schoonheidsspecialist! Een van de betere hier in Wormer.

Mara
21-05-2020

Ik vond het een fijne behandeling en gebruikte ook goede producten. De ruimte was ook erg relaxed waardoor je tot rust komt.
Verheug me nou alweer op de volgende keer !

Celeste

8-11-2019

Heerlijke mini boost behandeling ondergaan inclusief een hele fijne nek/schouder massage. Jolanda geeft erg goed advies en ik verheug me nu al op de volgende keer.

Angéla

7-11-2019

Vanavond een microdermabrasie behandeling gehad, die ik had gewonnen met de facebookactie. De handeling zelf was heel goed te doen, totaal niet pijnlijk. Tijdens het intrekken van een maskertje kreeg ik nog een heerlijke nek- en schoudermassage. Wat een verwennerij zo op een donderdagavond. Jolanda bedankt en tot snel.

Sandra

9-5-2019

Gisteren weer heerlijk bij Jolanda geweest. Het resultaat is altijd helemaal naar wens. Zo fijn dat ze altijd de tijd voor me neemt, meedenkt en overlegt voordat ze iets doet. De sfeer in haar praktijk ervaar ik als warm en gezellig. Ik kijk alweer uit naar de volgende keer.

Geweldige resultaten · Professionele producten
Angela

20-3-2019

Vorige week voor het eerste na twintig jaar bij een schoonheidsspecialist geweest. De pijn en herinneringen van mijn acne-pubertijd-periode uitstelde steeds mijn cadeaubon van BeautyCare Wormer te verzilveren. Toch kreeg ik de moed en maakte een afspraak. In een mum van tijd is de nare ervaring die ik en het verleden had meteen gewist. Tijdens mijn behandeling ben ik heerlijk verwend! Jolanda is heel attent, zorgzaam en deel veel informatie en tips voor een gezond en stralende huid. Mijn huid is zo dankbaar, ik ga zeker terug!

Vanessa

7-11-2019

Vandaag de tweede behandeling microdermabrasie van Jolanda gehad. Twee weken geleden was de eerste behandeling en na een paar dagen tot een week zag je al verschil! De pigment vlekken onder mijn ogen zijn al zoveel verminderd na de eerste behandeling dat ik niet kan wachten hoe het er over een paar dagen uit zal zien na de tweede behandeling, dank je wel Jolanda!!

Nathalia

24-3-2019

Relaxte ruimte, goede producten en zeer professionele behandelingen. Jolanda, je bent een topper!

Josette

20-3-2019

Laat een recensie achter!

Wij zijn heel benieuwd wat jij van ons en onze behandelingen vindt. Laat het weten via het formulier hieronder!